Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(giovi2)
Wiking
adis napisał:
no widzisz ulf i poco ci to nawet truskawkowa zwraca uwage na TWOJE błędy daj se spokój bo ci te tatuaże wyblakną,warto ?a i jeszcze jedno jak ci nerwy puszczaja to przynajmniej staraj sie nie używać przekleństw bo dzieci też to czytają,POZDRAWIAMK

HOHOHO JAK MOWI DZIADEK MROZ
Ja to juz nie bede mowic,komu nerwy wysiadaja.
Placzesz sie w zeznaniach i kolego "sympatyczny" ratujesz sie wypowiedziami innych forumowiczow a to juz niedobrze bo to pokazuje, ze nie masz juz wlasnych, a tym samym jestes na straconej pozycji.
Przyjmij na klate i oddal sie w pokoju a bedzie zrozumiana nadgorliwosc Twoja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(adis)
Wiking
no nie nawet 2tzsiaki od ciebie nie yadowola ,mnie,jakođ twoja uroda mi nie odpowiada,no ale ja mam 2 dyieci i kobiete wic cotka to racyej tz jesteđ, MILEGO NAPINANIA ULF
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
adis napisał:
no nie nawet 2tzsiaki od ciebie nie yadowola ,mnie,jakođ twoja uroda mi nie odpowiada,no ale ja mam 2 dyieci i kobiete wic cotka to racyej tz jesteđ, MILEGO NAPINANIA ULF

zmien sobie ustawienia klawiatury na przyszlosc....

a to, ze sie ma dzieci i kobiete o niczym nie swiadczy.... CIOTA to nie gej adis.... to facet, ktory nie umie
byc facetem, bo jest za "miętki" .... tak w wielkim skrócie opisujac.... i taka wlasnie CIOTA dla mnie jestes...

niemniej....
po ludzku....
pozdrawam....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Kiedyś mówiono:lecz się na nogi bo na głowe już za PUŹNO adis.Z tego co zauwarzyłem to pojęcie o zdrowiu jako takie masz,a więc wiesz że objawów nie powinno się lekceważyć I dzieciakami się nie chwal,bo to i kulawy,garbaty a nawet ślepy potrafi A i proponowałbym Ci jakąś dietkę cud bo tak jakbyś spuchnięty był na buźce A może wczoraj były jakie imieniny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(adis)
Wiking
ale banal koles jest hyba puk+puk jak mowia nory,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
adis napisał:
ale banal koles jest hyba puk+puk jak mowia nory,

bardzo trafna samoocena adis.....wreszcie !
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Tak,tak rudziutki i tłuściutki Mając kobietę przy boku zajmujesz się takimi pierdołami ,czyżbyś już nie mógł Ja to już jestem stary i mogę nie móc ale TY Sprawdź dla pewności DNA dzieci
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(adis)
Wiking
wiesz retier to zdjecie jest od poczatku wiec powstrzymaj sie od komentarzy,a na nim jestem ja i moja curka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Napisaleś że masz kobietę,także wziąłem ją za żone.Przepraszam bardzo,ale sedno zostawiam bez zmiany i dobranoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
ja Ciebie adis coraz mniej rozumiem
najpierw sam komentujesz urode i wiek innych,a pozniej sie obruszasz jak ktos to robi w stosunku do Twojej osoby
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok